Back to Top

Sonoff etäohjattava kytkin + lämpötila-anturi

42,44 €
Sisältää alv:n
Anturi
Määrä
Toimitus 1-3 arkipäivää

Mikäli ohjaus vaatii lämpötila/kosteuden seurantaa, täällä laitteella voidaan asettaa kynnyslämpötila jolloin laite kytkeytyy päälle tai pois. Lisäksi laitteessa löytyy ajastustoiminnot. Mukana sekä kytkin että anturi. Molemmat saatavilla myös erikseen. 

SONOFF TH Origin on tehomittarin kytkin, hiljattain päivitetty ESP32-siru, joka on 200 % nopeampi kuin edellinen ESP8622-siru. LCD-näytön avulla se voi seurata laitteidesi tehoa, virtaa ja jännitettä reaaliajassa ja kumulatiivisessa virrankulutuksessa. TH Origin -tuki tarkistaa 6 kuukauden virrankulutuksen historialliset tiedot tunnin tarkkuudella, tiedot voidaan viedä Exceliin puhelimellasi. Voit asettaa päivittäiset/kuukausittaiset virrankulutusrajat, kun kulutustavoite saavutetaan, saat push-ilmoituksen.

Tukee SONOFF-laitteiden lisäämistä Home Assistantiin ohjausta ja automatisointia varten eWeLink-lisäosan kautta. Lisäksi, jotta voit säästää energiaa paremmin, POW Elite liittyy Alexa Energy Dashboardiin, joten voit tarkastella keskitetysti kokonais- tai yksittäisen laitteen energiankulutusta kojelaudassa. Jos tilaat eWeLink Advanced -paketin, TH Origin on myös yhteensopiva IFTTT:n ja eWeLink Web -ohjauksen kanssa.

TH Origin korkeimman palosuojaluokan V-0 kotelolla, päivitetyillä liitinjohdoilla ja suuremmalla määrällä tinaa minimoivat kaikki turvallisuusriskin yksityiskohdat.

Kuvaus:

【16 A Max Load】 Tukee enintään 16 A kuormaa, TH Origin on yhteensopiva useiden kodinkoneiden kanssa.

【6 kuukauden kulutushistoriatiedot tunneittain】 Virrankulutustiedot (tuntien tarkkuudella) voidaan säilyttää jopa 6 kuukautta, ja ne voidaan viedä Exceliin puhelimeesi.

【Ylikuormitussuoja】Voit asettaa tehon, virran ja jännitteen kynnyksen. Kun kaikki edellytykset täyttyvät, POW Elite sammutetaan laitteidesi suojaamiseksi.

【Täysin toimiva】POW Elite sisältää kaikki perustoiminnot, kuten sovellusten hallinta, ääniohjaus, LAN-ohjaus, ajoitus, syöttöasetus, virta päällä jne.

9793106472833

Tilausviitteet

Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.