Back to Top

Valvontajärjestelmän

asennuspaketit

Esiasennuspaketti

150€

Laitamme videovalvontalaitteiston käyttökuntoon ja nimeämme kamerat asiakkaan haluamalla nimellä. Lisäämme käyttäjät ja teemme tarvittavat päivitykset. Lähetyksessä saat valmiit tunnukset ja ohjeet järjestelmästä. Kytke tallentimen tietoverkkoon ja asennat kamerat paikoilleen. Sen jälkeen voit katsoa mistä ja milloin vain mitä kiinteistöllesi kuuluu.

Tilaa nyt

Asennuspaketti toimitettuna Wifi

480€

Laitamme langattoman 1-4 kameraa videovalvontalaitteiston käyttökuntoon ja nimeämme kamerat asiakkaan haluamalla nimellä. Tuomme ne sinulle ja asennamme paikoilleen 20km säteellä Oulusta. Lisäämme käyttäjät ja teemme tarvittavat päivitykset. Lähetyksessä saat valmiit tunnukset ja ohjeet järjestelmästä. Kytkemme tallentimen tietoverkkoon ja asennamme kamerat paikoilleen. Sen jälkeen voit katsoa mistä ja milloin vain mitä kiinteistöllesi kuuluu.

Tilaa nyt

Asennuspaketti langallinen toimitettuna

780€

Laitamme langalliset 1-4 kameraa (kameran kaapeli 20m) videovalvontalaitteiston käyttökuntoon ja nimeämme kamerat asiakkaan haluamalla nimellä. Tuomme ne sinulle ja asennamme paikoilleen 20km säteellä Oulusta. Asennukseen kuuluu 2kpl seinän läpivientiä ulos puuseinään. Sen jälkeen voit katsoa mistä ja milloin vain mitä kiinteistöllesi kuuluu.

Tilaa nyt